Hoera Hotspotfactory 1 jaar! – WINACTIE

HOERA! We bestaan alweer een jaar; een jaar vol mooie artikelen, plekjes en toffe gesprekken met eigenaren. Wat wordt het best bekeken en wat zijn onze favorieten? Hier lees je er meer over. En natuurlijk kunnen we zo’n mooi jubileum kunnen niet voorbij laten gaan met een gave winactie. Kijk snel mee!

De 3 best bekeken artikelen

Leiden : Happy Tosti

Happy Tosti blijft toch een van onze favorieten en ook bij jullie. Happy Tosti is een plek voor iedereen waarbij je bediend wordt door iemand met een arbeidsbeperking. Ze willen anderen een kans bieden en Nederland een stukje socialer maken. De heerlijke tosti’s worden gemaakt van zoveel mogelijk biologische en gezonde producten. De combinatie van kwaliteit en het enthousiasme en vriendelijke bediening is echt fantastisch! Een plek waar iedereen blij van wordt.

5 x beste taartjes in Den Haag

In Den Haag kun je natuurlijk prima winkelen, maar je hebt ook zat leuke koffie plekken met heerlijke taart. Daar waren jullie, te zien aan de statistieken, ook benieuwd naar. We hebben in dit lijstje spots in zowel hartje centrum als wat meer daar buiten. Kortom; voor iedereen wat leuks!

Leiden : PLUUM

En tot slot PLUUM: een van onze best bekeken hotspots. Daarbij is het ook nog eens een van de eerste hotspots die wij deelden met jullie. PLUUM is een winkel met een gevarieerd assortiment lekkers en leuks met een Scandinavische touch. Hun motto is stoer, simpel en een tikje hip. Aangezien ze zelf ook erg blij worden van leuke spullen die goed betaalbaar zijn kiezen we voor merken die daarbij passen. De winkel die ze hebben in Bussum, staat nog op onze visit list!

De 3 favoriete Hotspots van Mariska
MEI, een winkel die Mariska bij blijft maar ook de eigenaresse zal ze niet snel vergeten. Toevallig toen we in Leiden waren om dingen voor de winactie te regelen, stapten we nog even bij haar de winkel binnen. Altijd zin in een kletspraatje die meid. En ook haar items en de sfeer die er hangt is fijn. MEI blijft Mariska zeker bij van het afgelopen jaar.
Ook deze eigenaresse is fantastisch, zoveel passie voor de zaak. Ook het personeel was zo lief. Mariska nam bij hun de pancakes als lunch. Heel raar misschien maar na hun pancakes, is Mariska dat gaan bestellen bij andere hotspots als het op de kaart stond. En echt, niemand kan er om heen. Elke keer denkt Mariska weer “Ik moet weer naar Kek”. En dat moeten we maar snel gaan doen ook.
LOFT vergeet Mariska ook niet; in Zwolle was de locatie zo mooi. Perfect voor de foto’s, alles zo mooi helder en wit. De artikelen die ze daar verkopen zijn ook geweldig. We hebben stiekem nog even een foto gemaakt op de mooie bank die boven stond. Aangezien LOFT ook studio plekken verhuurd voor fotoshoots.

De 3 favoriete Hotspots van Roos

Tilburg : Eethuis Twintig

Eethuis Twintig is echt de spot als in Tilburg bent. Allereerst het interieur is echt prachtig. Aangezien Roos haar vriend in Breda woont, was het een makkelijk uitstapje naar Tilburg. Heel vriendelijk wordt je ontvangen en het eten was ook zeker niet verkeerd! Een ultieme plek als je niet zin hebt in het standaard restaurant; het is namelijk onwijs hip en modern. Hier komt Roos zeker nog wel eens terug!

Den Haag : Hug the Tea

Eigenaren met een verhaal; daar houden we van. Hug the Tea was hier zeker een voorbeeld van. Twee zussen die een theewinkel runnen met veel passie voor de zaak. Ook hier werden we hartelijk ontvangen en krijgen we alles verteld. Interesse kwam van beide kanten en dit maakte het gesprek zo leuk. Hier hebben we kennis mogen magen met Matcha, en dan specifiek met de Matcha latte. Sindsdien drinkt, vooral Mariska, deze ook op andere spots.

Groningen : PURE

PURE is nog een gevalletje van; wat een lieve eigenaresse. Roos werd gelijk hartelijk ontvangen door Marielouise die samen met haar man de mensen zijn achter Pure. Wij hadden het genoegen te mogen lunchen dus met de keuze tussen Froyo, tosti’s, donuts en andere baksels, was het een moeilijke keuze. Marielouise doet voor elke gast haar best het naar de zin te maken. Ze steekt tijd in je als gast en is gepassioneerd over haar zaak. Daarnaast maken ze alle baksels en gerechten op de kaart, helemaal zelf. Mocht Roos weer in Groningen zijn, stapt ze hier zeker naar binnen.

WINACTIE!

Zoals we schreven: zo’n mooi jubileum kunnen we niet voorbij laten gaan zonder een winactie. De winactie houden we op Facebook dus om mee te doen, moet je even richting de Hotspotfactory Facebookpagina. Het filmpje op Facebook zal je precies vertellen wat je moet doen om een heerlijke lunch voor twee personen bij Happy Tosti in Leiden te winnen! Want wat is nou leuker dan ons best bekeken artikel te combineren met de winactie. We kiezen de winnaar woensdag 4 oktober uit dus doe snel mee!

Tot slot willen we jullie nogmaals onwijs bedanken voor het lezen, delen en bezoeken van de hotspots die wij delen. Wij kijken uit naar nog een jaar vol nieuwe hotspots, toffe eigenaren en veel enthousiasme vanuit ons. 

Liefs,

Roos & Mariska


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *