Het ga je mee op pad dagverslag : H&M event met Kae Sutherland

Vorige week maandag kreeg Roos een belletje: ze mocht het H&M Home event bijwonen die gehost werd door niemand minder dan Kae Sutherland! Natuurlijk nam Roos, Mariska mee naar het event. Het was om de nieuwe collectie te promoten en daarvoor gingen we naar Ninour in Amsterdam om food te stylen. Daarnaast om het eten zo mooi mogelijk op de foto te zetten. We nemen jullie met foto’s en al, mee in de dag op het event. Houd de tekst tussen de foto’s door in de gaten want daar vertellen we meer over het event!

We waren lekker op tijd aangezien het OV richting Amsterdam nog wel eens tegen kan zitten. Eenmaal daar, werden we hartelijk ontvangen door de mensen van H&M en door Kae. De tafel was prachtig gedekt, zoals je kunt zien. Na wat kletsen en iedereen ontvangen te hebben, gingen we zitten. We konden onze plek vinden door te kijken naar de bordjes. De bordjes waren namelijk gepersonaliseerd; iedereen had een eigen bord met zijn/haar naam erop! Super tof! Na onze plek te hebben gevonden, werd het een en het ander uitgelegd. De eigenaresse van Ninour vertelde wat we precies gingen doen. We begonnen met de zogenoemde Mermaid Toast. 

Hier boven zie je ons zelfgemaakte Mermaid Toast. De eerste twee zijn gemaakt door Mariska en de derde is gemaakt door Roos. We kregen verschillende soorten blauw gekleurde cream cheese (met natuurlijke kleurstoffen). Met deze cream cheese mocht je een soort zee effect creëren. Wanneer je dit gedaan had (en geloof ons, dat was lastiger dan het lijkt), mochten we glitters en sterren toevoegen. Er lagen verschillende soorten glitters: roze, blauw, geel, paars, zilver. Ook kon je een soort pareltjes aan de toast toevoegen. Tot slot had je nog de keuze om sterretjes gemaakt van meloen toe te voegen om je toast helemaal af te maken. Toen iedereen klaar was, ging Kae ons vertellen hoe zij altijd eten op de foto zet. We kregen alle tips: van het decor rond te foto mooi maken, tot het maken van de foto en van de plek van het maken van de foto tot tips voor een mooie filter. Zo kwam iedereen tot een uniek resultaat aangezien iedereen zijn/haar eigen stijl toevoegt. Mariska was vlot klaar dus die maakte nog even een foto met haar prachtig nieuwe schoenen (zie hieronder voor het resultaat)!

Na de Mermaid Toast kregen we een halve meloen op ons bord. Voor ons stond een kom met iets wat leek op een smoothie en een bord met veel fruit, granola en bloemen. We mochten de meloen vullen met smoothie (want ja, het was inderdaad smoothie). Als je dit gedaan had, mocht je de bowl helemaal opmaken zoals als jij dat wilde. Ook hierbij kreeg iedereen een verschillend resultaat. Aangezien iedereen op een manier wel passie had met eten, ging je snel het gesprek aan met iemand anders waardoor je altijd met elkaar aan het kletsen was. De een had een foodblog, de ander een food Instagram, de ander een hotspot blog waarbij je ook langs restaurants gaat en weer iemand anders deed een voeding gerelateerde studie. Toen we dit mooi hadden opgemaakt, gingen we dit ook weer mooi vastleggen. Het resultaat van ons zie je hierboven. Mariska haar bowl is de eerste en die van Roos is de tweede foto. 

Maar wat is een food styling event als je het niet mag opeten? Nadat we alles gestyled hadden, was het tijd om te gaan eten. We kregen onze eigen creaties terug op tafel en mochten het gaan opeten. Ergens te mooi om op te eten maar wat was het heerlijk. Bij onze toast en bowl kregen we ook nog een salade (deze hadden we dan weer niet zelf gestyled). Het smaakte echt onwijs goed en het was echt gezellig. Natuurlijk gingen we ook nog even op de foto met Kae, om de dag helemaal af te maken. H&M gaf ons als afsluiting nog een goodiebag met wat items uit hun nieuwe collectie: Happy girls! Voldaan en wel vertrokken we weer naar huis. Echt een toffe ervaring om hier bij te mogen zijn!

Veel liefs,

Mariska & Roos

BewarenBewarenBewarenBewaren


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *