Apeldoorn – Schenkers

Schenkers is een koffiehuis in de binnenstad van Apeldoorn. Naast hun zelf gebrande koffie, kun je er ook genieten van heerlijke broodjes, huisgemaakt gebak en ’s avonds van een lekkere borrel. Flexwerken kan ook. Aan de grote tafel hebben ze stroomvoorziening en hebben ze snelle gratis WiFi. Het is een super fijne plek en wij nemen jullie graag mee…

Schenkers
Van Kinsbergenstraat 8A
7311 BM Apeldoorn
Schenkers is 6 dagen in de week open en op maandag gesloten. Het is dat het voor ons wat verweg ligt, maar dit had een perfecte studie plek geweest. Hun ice coffee was ook zooo lekker, oh my! Er hangt ook een super leuke “studenten” sfeer. Naja, jongerensfeer. Heerlijk relaxt, maar toch kun je er hard studeren of gewoon een lekker bakkie koffie drinken met een vriend/vriendin.
Oh en tip! Bekijk even hun Instagram want die is echt #goals! Klik hier.
En hoe vinden jullie het er uit zien? Zeker een bezoekje waard toch?

 

Liefs,
Mariska & Roos.

 

 

BewarenBewaren


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *