Den Bosch : Oerwoud

Dat wij gek op planten zijn is jullie misschien wel al op gevallen. Wij bezochten al eerder hele mooie planten winkels zoals: Groene Vingers, Wildernis en FAAS est. 2016. En vandaag delen we Oerwoud in Den Bosch met jullie; een stadstuinwinkel met planten en alle benodigdheden voor de planten. En wat ook heel leuk is is dat je er ook nog eens een hapje kunt eten terwijl je shopt voor jou nieuwe plantjes.

 

Voor de veganisten onder ons; het healthcafe is gewoon volledig veganistisch. Je kan hier terecht voor een lekker ontbijt, lunch of gewoon een drankje met taart. En heb je nou geen tijd maar wel zin in een cheesecake bijvoorbeeld? Er is ook mogelijkheid voor take-away! Alvast kijken wat Oerwoud te bieden heeft? Kijk dan even op de website!
Je vindt Oerwoud in de Vughterstraat nummer 84. Ze zijn maandag en dinsdag dicht maar staan dus van woensdag tot en met zondag voor jou klaar om je te adviseren en te voorzien van de lekkerste hapjes.
Liefs,

Roos & Mariska


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *