Den Haag : SLA

SLA; begonnen als familiebedrijf en uitgegroeid tot een groot concept. Het is ontstaan uit eigen behoefte van de familie. Door reizen, ziekte, allergieën, leerden de mensen achter sla dat puur eten positief effect heeft op hoe je je voelt. Deze gezonde levensstijl was lastig te combineren met het stadsleven. Hieruit ontstond SLA: een plek om onbezorgd gezond te eten. SLA leert jou hoe lekker gezond eten kan zijn.

SLA | Kerkplein 4A, 2513 AZ Den Haag
Je herkent de SLA vestigingen aan de soort kas binnen. Dit moet de samensmelting van de stad en natuur representeren. Aangezien elk seizoen andere producten kent, veranderd het menu van SLA elke 3 maanden. Zo kan je in de zomer genieten van de frisheid van een stuk komkommer of tomaat en in de winter van pompoen. Mocht er nou in het menu niks bij staan wat je lekker lijkt? Geen nood want je kan altijd ook nog zelf een salade samenstellen.
De vestiging in Den Haag is een ruim opgezette winkel met veel licht. Het is prettig binnenkomen. In de meeste restaurants heb je zelfde soort plekken om te zitten. In Den Haag bij SLA is het allemaal divers. Je kan neerploffen in een bank/stoel voor een huiskamer gevoel, aan een tafeltje zitten, lekker buiten op een picknick tafel (natuurlijk niet in de winter ;)) of aan een grote leestafel met voor ieder plek. Heb je nou niet zoveel tijd? De salades van SLA kan je ook meenemen en zijn ook te bestellen met bijvoorbeeld Deliveroo. Daarnaast serveren ze ook zoetigheden, sapjes en lekkere koffie. Kortom, SLA is voor iedereen, ook al ben je niet zo’n fan van groentjes.
Mocht je nou eerst even het menu willen checken voordat je langsgaat? Kijk dan even op de website!

Liefs,

Roos & Mariska

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *