Den Bosch : OAK

OAK; De winkel met de papieren creaties in de etalage. Dit is al een plaatje om naar te kijken maar ook zeker de moeite om naar binnen te gaan. Het is een winkel vol met prachtige items voor interieur en kleding. Daarnaast zie je her en der ook mooie planten. Het zit midden in het centrum dus geen reden om niet even snel langs te hoppen!

OAK | Snellestraat 45, 5211 EM Den Bosch
OAK is een winkel vol hebbedingen met voor ieder wat wils. Los van dat het een mooie winkel is met prachtige items, geeft het je inspiratie voor je eigen huis. Dit is ook wat eigenaresse Marieke wilt bereiken met haar winkel. Je vindt OAK op de Snellestraat 45. Van dinsdag tot en met zondag staat het team voor je klaar om je te helpen, te adviseren en voor een praatje.

Liefs,
Roos & Mariska

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *