Arnhem : De Koekfabriek

Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van iets. Gezien te worden. Maar er zijn genoeg mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. De Koekfabriek is opgericht om juist deze mensen te voorzien van een plek in de maatschappij. Het werk bij de Koekfabriek is zinvol en uitdagend. Meer zien? Kijk je mee…

De Koekfabriek | Rijnstraat 17, 6811 EW Arnhem

En wat een ontvangst, heerlijke mensen. Wij zijn fan van dit concept, echt! De koek is niet alleen sociaal. Het wordt ook ambachtelijk geproduceerd, vers geleverd en is overheerlijk! Het koekassortiment bestaat uit boterkoek, chocolate chip, kaneelkoek, havermout-gember en het dondersteentje. Jummie! Je kunt het bij hun kopen, maar ook rustig zitten met een drankje.

De Koekfabriek werkt in de regel samen met een lokale zorgpartner in Arnhem is dat: Match & Work. Waarbij iedereen doet waar deze goed in is. De ondernemer houdt zich bezig met de commerciële kant van de Koekfabriek. De zorgorganisatie levert de benodigde zorg voor de mensen met een verstandelijke beperking die bij hun in de bakkerij werken.
Nou, dit is zeker een bezoek waard toch?

Liefs,
Mariska & Roos

 

BewarenBewaren


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *