Gouda : Curcuma

Bij Curcuma in Gouda kun je lekker neerploffen voor een kop koffie, een lunch, wat ook nog eens vegetarisch kan! Ook voor een lekkere snack kun je er terecht of als je het mee wilt nemen voor thuis kan dat natuurlijk ook! Oh en als je van mooi interieur houdt dan moet je zeker even de rest van het artikel gaan bekijken…

Curcuma | Korte Groenendaal 21, 2801 JP Gouda
De menukaart is geïnspireerd op bekende foodies en bloggers. Zoals de heerlijke ontbijtjes, die je de hele dag mag bestellen. De lunchkaart is aangepast aan het seizoen: denk aan een verwarmende curry in de winter en een frisse fruitsalade in de zomer.
Van het interieur wordt Mariska trouwens ook erg blij. Tussen al dat groen voelt ze zich meteen thuis. Birgit gebruikt zoveel mogelijk tweedehands bouwmaterialen en meubilair. Zo zijn de krukken bij het raam van oude traktorstoelen gemaakt.
LET OP; zondag en maandag zijn ze gesloten.

En? Wat vindt jij van Curcuma?

Liefs,
Roos & Mariska

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *