Den Haag : Het Kroket Loket

De eigenaar, Jasper, van het Kroket Loket was helemaal klaar met de horeca maar toen kwam zijn broer langs. Zijn broer maakt onder andere kroketten. Hij vroeg zich af of Jasper geïnteresseerd was om te helpen met het verkopen ervan. Hieruit ontstond het Kroket Loket. Een plek voor alles behalve de standaard kroket; zelfs de rundvlees kroket heeft een eigenwijze twist. Daarnaast is de vader van de eigenaar leverancier waardoor Het Kroket Loket een onderneming is met familie maar waarbij iedereen ook nog zijn eigen zaak heeft. Roos kon hier natuurlijk niet alleen foto’s maken en heeft ook drie soorten kroketten getest voor jullie.

Het Kroket Loket | Papestraat 21, 2513 AV Den Haag

Op het menu zie je het al; ze hebben voor ieder wat wils. Er zijn drie vegetarische opties. Daarnaast wordt het afgewisseld door vis en vlees opties. Roos ging voor de Peking Eend kroket op een broodje. Dit is een van de kroketten die het meest geliefd is bij de mensen die langshoppen. Daarnaast had Roos twee kleintjes. Een kaas kroket en een indo kroket. Wat het fijne aan de kroket is, is dat het dezelfde structuur heeft als ‘de standaard’ kroket; knapperig van buiten maar een goede smeuïge ragout van binnen. Roos was het meest fan van de Peking Eend. Echt omschrijven hoe het smaakt is lastig omdat het echt bijzonder smaakt. Het beste is gewoon om even langs te gaan en het zelf te proeven! Ze zijn elke dag geopend dus genoeg mogelijkheden om langs te lopen. Laten jullie weten welke favoriet jullie hebben?

Zijn jullie een beetje fan van kroketten? Kende je het Kroket Loket al?

Liefs,

Roos & Mariska


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *