Den Bosch : Daily Poetry

Daily Poetry is ontstaan vanuit een gevoel, zoals Britt en Sander dit zelf omschrijven. Genieten van de kleinste dingen, dat vinden zij belangrijk. In Daily Poetry vindt je items die Britt en Sander mooi vinden en waar zij in geloven. Goede kwaliteit van verschillende merken. Ze willen dat je thuis voelt zoals zij zich er thuis voelen. Wij ervaren dit zeker zo. Een prachtige winkel met toch het knusse gevoel van een woonkamer.

Wat ons betreft een dikke aanrader wanneer je in Den Bosch bent. Ook vindt je hen in Eindhoven dus mocht je niet in Den Bosch komen, hop dan langs in Eindhoven. Je vindt Daily Poetry op de Vughterstraat nummer 72. Ze zijn, naast maandag, elke dag geopend. Mocht je nou echt niet in de buurt wonen maar toch mooie items shoppen? Check dan even de webshop.
Zijn jullie al fan van Daily Poetry?

Liefs,

Roos & Mariska


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *