Arnhem : LOFT

Ja, wij zijn fan van LOFT! En dit keer bezochten we de winkel in Arnhem. Wij bezochten al eerder Zwolle en Apeldoorn. Wij kregen van de vorige winkels al te horen “Ja, Arnhem is echt de mooiste!” Alleen hebben mij misschien echt het mooiste gedeelte helaas moeten missen. De zolder, waar allemaal mooi ingerichte delen staan. Aangezien LOFT ook delen verhuurd voor fotoshoots. Helaas werd er die middag geklust. Snel maar eens terug dus!

LOFT | Weverstraat 39, 6811EM Arnhem

LOFT is zoveel meer dan een winkel: LOFT is inspiratie. LOFT heeft heel veel verschillende artikelen. Denk hierbij aan interieur, kleding, sieraden, boeken en ook voor cadeau’s kun je er perfect terecht!

LOFT in Arnhem is van dindag tot en met zondag geopend. Houd je dus van mooie plaatjes en interieur dan moet je zeker LOFT even volgen op hun Instagram account, want daar delen ze super mooie plaatjes met je. Klik hier.

Bezocht jij al een van de winkels van LOFT?

Veel liefs,
Mariska & Roos

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *