Tilburg : TIEN

TIEN staat voor Jantien; de eigenaresse van het knusse winkeltje in Tilburg. Haar uitstraling komt overeen met hetgeen wat de winkel uitstraalt: kleurrijk, creatief. Het knusse winkeltje Tien Tilburg, gelegen in de Nieuwlandstraat, heeft van buitenaf een kleurrijke en creatieve uitstraling. Dit zie je al aan de buitenkant, het winkeltje valt niet te missen. Eenmaal binnen vindt je een perfecte combi van food, fashion en interieur. Ook al is TIEN niet zo groot, je kijkt je ogen uit met al deze mooie spullen.

Jantien is in september 2015 begonnen met TIEN wat betekend dat ze afgelopen september hun 2 jarig bestaan hebben mogen vieren. Ze wilt met haar conceptstore een plek creëren waar toffe spullen, lokale ontwerpers en talenten samenkomen. Naast dat je hier goed kan shoppen, kan je hier ook terecht voor de lunch. Tijdens de lunch geniet je van veel lokale producten.
Je vindt TIEN op de Nieuwlandstraat nummer 55. Ze zijn elke dag geopend dus loop zeker even langs! Je kan TIEN checken op hun website, Instagram en Facebook. Vooral hun Instagram even volgen want dat is goed voor je dagelijkse dosis fashion!
Wat ons betreft, een must-visit als je in Tilburg bent!

Liefs,

Roos & Mariska

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *