Utrecht : Hutspot

Hutspot is de plek voor nieuwe interessante merken, artiesten en designers. Ze proberen altijd een stap voor iedereen te zijn met de trends en dat maakt Hutspot zo leuk. Wij zijn in de vestiging in Utrecht geweest: prachtige winkel met nog mooiere spullen. Van kleding, tot accessoires en van interieur tot sierraden. Je kan het hier allemaal vinden!

Fun fact: in elke Hutspot hebben ze een special feature. In deze locatie in Utrecht is dat er een kapper zit in de zaak. In Eindhoven bijvoorbeeld vindt je een Oatmeal bar en in Amsterdam heb je een Photo Booth en een barbier. Genoeg reden om langs te gaan dus!
Deze locatie van Hutspot vindt je op de Vinkenburgstraat nummer 19 in Utrecht. Ze zijn elke dag geopend. Mocht je alvast een impressie willen hebben van de winkel? Dit kan je spotten op de website.
Zijn jullie al nieuwsgierig naar Hutspot?

Liefs,

Mariska & Roos

BewarenBewaren


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *