Den Haag : Pistache Cafe

Het mintgroene restaurantje trekt gelijk je aandacht wanneer je er langs fietst. Het Pistache Café heeft een interieur waar je U tegen zegt: onwijs mooi en huiselijk. Met het oog op de Paleistuinen kun je hier genieten van ontbijt, lunch, taartjes van SUE en verschillende drankjes. Ze streven naar zo clean, organisch en vers mogelijk eten. Daarnaast mag het natuurlijk heerlijk smaken 😉

Pistache Café | Prinsestraat 134, 2513 CH Den Haag
Pistache heeft voor ieder wat wils: Wafels, Yoghurt of juist een Omelet als ontbijt? Van de keuze mogelijkheden voor de lunch, krijg je spontaan keuze stress. Salades, Sandwiches en Panini’s met diverse ingrediënten zodat er vast wel iets bij zit wat jou smaakt. Ook kan je er gewoon terecht voor een lekkere tosti. Borrelen kan ook bij Pistache: een biertje, Gin & Tonic of juist een wijntje, het kan allemaal. In de zomer kan je buiten zitten (nu niet zo’n lekker idee helaas), en kijk je uit op andere horeca tentjes aan het water, de Paleistuinen en de gezelligheid van de Prinsestraat! Kortom; genoeg reden om langs te gaan!
Zijn jullie al fan van Pistache Café? 
Liefs,

Roos & Mariska

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *