Gouda : Koffie Fabriek

In het centrum van het prachtige Gouda vind je de Koffiefabriek. Je kunt er genieten van het allerlekkerste op koffie- en theegebied! Van een vers ontbijt in de vroege ochtend, tot een lekkere lunch, Afternoon Tea of High Wine.

Koffiefabriek – Nieuwe Markt 64
Kun je nou echt niet wachten, of wil jij ook weten wat er op die heerlijke menukaart staat? Nou, die kun je gewoon al lekker online bekijken, klik hier. Staat je favoriete koffie er niet tussen? Geen probleem! Vertel hoe jij je koffie het liefst drinkt, en ze maken hem voor je!
Tip: probeer de Yoghurt Lime Frappe. Want die was echt om te genieten! Zo’n heerlijke smaak.
Q: Ben jij al wel eens in Gouda geweest?
Liefs,
Roos & Mariska

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *