4 x de beste koffie in Utrecht

Koffie; je hebt het in alle soorten, maten, smaakjes en glazen. Als echte koffie liefhebber houden we er zeker van om nieuwe plekjes te ontdekken waar je goede koffie kan drinken. Utrecht heeft naast het prachtige centrum, leuke winkels, ook veel te bieden op koffie niveau. Kijken jullie mee?

‘t Koffieboontje : Oude Gracht 92

Bij ‘t Koffieboontje ben je welkom om welke reden dan ook: kletsen, werken of lekker relaxen, het kan allemaal. Alle drie de eigenaren zijn geboren en getogen in Utrecht. Na lang nadenken en speculeren over een eigen zaak, zijn ze er een begonnen. ‘t Koffieboontje heeft een ontspannen sfeer; het is niet groot maar gezellig en knus. Er zijn verschillende soort plekjes om te zitten waardoor er voor ieder wat wils is. ‘t Koffieboontje staat elke dag voor je klaar met een lekker bakkie.

The Village Coffee and MusicVoorstraat 46

Ook bij The Village kan je voor alles terecht. Misschien is het wat minder een plek om te werken maar meer om te chillen. Kom hier gezellig om te kletsen, te lezen maar houd vooral de agenda in de gaten voor live muziek! The Village is een van de populairste koffiespots in Utrecht en dat is te zien: het is er gezellig druk en je moet zoeken voor een plekje. Ook hier staan ze elke dag paraat voor je om een lekker kopje koffie te zetten.

 

BROEI : Oosterkade 24

Broei: een heerlijk grote zaak met ruimte voor iedereen. Daarnaast een voortuin waar je met lekker weer prima kan vertoeven. Een lekkere plek om te werken, te ontspannen of gezellig te kletsen. Het kan hier allemaal. Naast dat de koffie heerlijk smaakt, hebben ze ook een goede kaart met alleen maar vegetarische opties. Daarnaast werken ze zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers voor de lekkerste producten. De sfeer is hier echt ultiem gezellig.

Rocking ChairWillem van Noortstraat 88

Rocking Chair is een zaakje wat iets verder buiten het centrum ligt. Wij kunnen ons voorstellen dat deze zaak onwijs populair is onder de inwoners van Utrecht: het is een gezellig knus zaakje met een mooi interieur. Je kan er aan een tafel zitten maar ook achterover leunen in een stoel of bank. Naast koffie, vindt je hier verschillende taarten, ontbijt, lunch, thee en goeie smoothies!

Worden jullie al enthousiast van al deze koffiezaakjes? Ken je nog meer goeie plekken voor een goede bak koffie?

Liefs,

Mariska & Roos

BewarenBewaren


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *