Den Bosch : Kattenparadijs Mispoes

Dat wij gek op katten zijn, is jullie misschien wel al op gevallen. Wij bezochten al eerder een Ditjes en Katjes in Den Haag. Ook hier weer een ultieme plek om te chillen met katten terwijl je jezelf verwent met bijvoorbeeld een Red Velvet en een kop thee. Met 8 prachtige katten, kijk je je ogen uit! En nog on a side note; al het meubilair is ook te koop!

Mocht de tekst hierboven en de foto’s je nog niet overtuigen; een paar keer per dag doen ze een snoepjes ronde. Alle katten worden bij elkaar gefloten (lees: ze vliegen echt door de zaak voor dat snoepje) en ze krijgen allemaal een snoepje. Dit is echt een geweldig gezicht om te zien.
Je betaald voor binnenkomst drie euro entree. De drie euro gaat naar het onderhoud en verzorging van de lieve beesten. Daarnaast, zoals boven benoemd werd, is meubilair te koop. Naast dit, kan je bij Mispoes ook slagen voor kattenbenodigdheden, toffe totebags en shirts.
Ze zijn elke dag geopend en organiseren ook zo nu en dan activiteiten. Wat dacht je van film kijken tussen de katten? Breien tussen de katten? Of lekker high tea’en tussen de katten? Check de website hiervoor voor meer informatie!
En, kattenlovers; zijn jullie al enthousiast geworden?
Liefs,Roos & Mariska


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *