3 x Inspiratie bij LOFT!

Dat wij fan zijn van LOFT moet wel duidelijk zijn, want de afgelopen maanden bezochten wij alle 3 de locaties. En dat waren namelijk Zwolle, Apeldoorn en Arnhem. En bij deze zetten we ze alle 3 even op een rijtje voor jullie, wel zo handig natuurlijk.

LOFT | Weverstraat 39, 6811 EM Arnhem
Wij kregen van de vorige winkels al te horen “Ja, Arnhem is echt de mooiste!” Alleen hebben mij misschien echt het mooiste gedeelte helaas moeten missen. De zolder, waar allemaal mooi ingerichte delen staan. Aangezien LOFT ook delen verhuurd voor fotoshoots. Helaas werd er die middag geklust. Snel maar eens terug dus!

LOFF – Korenpassage 15, 7311 LZ Apeldoorn
Ja hoor, en ook deze locatie was erg mooi. Misschien iets minder mooi als de andere twee maar de prachtige items waren er allemaal wel aanwezig. Vooral het servies en de interieur spullen vinden wij echt geweldig!

LOFT – Koningsplein 11, 8011 TD Zwolle
LOFT is zoveel meer dan een winkel: LOFT is inspiratie. LOFT heeft heel veel verschillende artikelen. Denk hierbij aan interieur, kleding, sieraden, boeken en ook voor cadeau’s kun je er perfect terecht! Wij waren in 1 oog opslag verliefd op deze winkel; de spulletjes, het pand, het lieve personeel.
Hebben jullie al eens een LOFT bezocht? Opgevallen dat alle LOFT locaties in het oosten zijn? Ja, wij hopen ook nog steeds dat ze allemaal wat meer deze (westen) kant op komen. 🙂

Heel veel liefs,
Roos & Mariska


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *