Den Bosch : Creme, Coffee and Pastry

Samen genieten van twee verschillende gerechten; klinkt ideal toch! Bij Creme, Coffee and Pastry werken ze met ‘shared dining’ Hierbij kies je twee gerechten uit (of meer natuurlijk) en dit komt op verschillende momenten op tafel. Je gaat dus echt samen genieten van het eten. Los van dit toffe concept; smaakt het eten echt heel goed, is het gezellig en hebben ze lekkere drankjes. Als dat niet genoeg voordelen zijn…

Crème, Coffee & Pastry zit op de Snellestraat nummer 47. Ze staan, los van maandag, elke dag voor jou klaar om de lekkerste drankjes en hapjes te serveren. Zoals je op de foto’s kan zien, is het huiselijk ingericht. Er hangt een ongedwonge sfeer wat het fijn maakt om er te zitten. Ook kan je met de open keuken, een blik werpen op het bereiden van het eten.
Wij hebben onwijs genoten bij Creme, Coffee and Pastry! Even voor jullie info; wij hadden de Buddha Bowl en de Quesadilla’s. Allebei vegetarisch en het smaakten ons erg goed!

 

Zijn jullie al bekend met Crème, Coffee & Pastry?

 

Liefs,

Roos & Mariska


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *