Arnhem : Brew2Cup

Brew2Cup lijkt van buiten een klein koffietentje; niks is minder waar want wanneer je binnenkomt, heb je zeeën aan ruimte. Ze branden hun eigen koffie waardoor de smaak heel uniek is. Naast een goede bak koffie, kan je bij Brew2Cup ook terecht voor een lekker stuk taart. De leuke zaak is zowel geschikt om bij te komen en te kletsen als hard aan de studie of aan het werk te zitten. Dit maakt Brew2Cup zo geslaagd voor iedereen.

Brew2Cup is geopend van dinsdag tot en met zondag. Het vriendelijke personeel zal op elk moment van de dag een heerlijk bakkie koffie voor je klaarmaken en, mocht je dit willen, meer vertellen over hun koffie. De koffiebonenbrander staat midden in de zaak en deze wordt ook echt gebruikt. Wij werden zelfs gewaarschuwd niet te dichtbij te komen vanwege de warmte haha! Een beetje achterin verstopt, bevindt zich de ‘baas’ van de zaak. Er ligt daar een prachtige hond genaamd Joey te chillen. Dus ook nog eens extra leuk voor ‘dog lovers’.
Al benieuwd naar hun heerlijke koffie? Mocht je nou wel zin hebben in een lekkere koffie maar niet dichtbij Arnhem wonen? Ze hebben een webshop waar ze hun bonen verkopen!

Liefs,

Roos & Mariska


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *