4 x Origineel winkelen in Den Bosch

Yes, wij bezochten ook Den Bosch. En daar hebben we een aantal super leuke winkel hotspots voor jullie gevonden en gedeeld. Vandaag hebben we ze voor jullie op een rijtje gezet. Onze stiekeme favo? We kunnen echt niet kiezen… Ze zijn allemaal zo leuk! Kijk je mee?

OAK | Snellestraat 45, 5211 EM Den Bosch
De winkel met de papieren creaties in de etalage. Dit is al een plaatje om naar te kijken maar ook zeker de moeite om naar binnen te gaan. Het is een winkel vol met prachtige items voor interieur en kleding. Daarnaast zie je her en der ook mooie planten. Het zit midden in het centrum dus geen reden om niet even snel langs te hoppen!</d

Daily Poetry – Vughterstraat 72, 5211 GK Den Bosch
Genieten van de kleinste dingen, dat vinden ze belangrijk. In Daily Poetry vindt je items die Britt en Sander mooi vinden en waar zij in geloven. Goede kwaliteit van verschillende merken. Ze willen dat je thuis voelt zoals zij zich er thuis voelen. Wij ervaren dit zeker zo. Een prachtige winkel met toch het knusse gevoel van een woonkamer.

Oerwoud – Vughterstraat 84, 5211 GL Den Bosch
Dat wij gek op planten zijn is jullie misschien wel al op gevallen. Wij bezochten al eerder hele mooie planten winkels zoals: Groene Vingers, Wildernis en FAAS est. 2016. Oerwoud is een stadstuinwinkel met planten en alle benodigdheden voor de planten. En wat ook heel leuk is is dat je er ook nog eens een hapje kunt eten terwijl je shopt voor jou nieuwe plantjes.

Conceptstore 21 – Hinthamerstraat 137, 5211 MJ, Den Bosch
Conceptstore 21 stond op onze must-visit list. De eigenaresse had ons geholpen met onze eerste winactie voor onze 100 volgers. Een paar 100 volgers verder en eindelijk eens langs bij 21. Opgestart als een webshop genaamd Room21, wat is uitgegroeid tot een mooie winkel met prachtige items.

Nou hier moet vast en zeker wel iets tussen zitten voor je? Of gewoon allemaal als je niet kunt kiezen. Heb jij één van deze winkels al eens bezocht in Den Bosch?

Liefs,
Roos & Mariska

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *