Tilburg : Buutvrij

Buutvrij is een origineel plekje in Tilburg wat veel weg heeft van een gezellige huiskamer. Je kan bij Buutvrij terecht voor vrijwel alles. Ze hebben heerlijke koffie, een goede lunch met voor ieder wat wils, sapjes maar ook kan je er terecht voor een goede borrel met lekkere hapjes, bijzondere bieren en lekkere wijn. Ze willen een inspirerende plek hebben voor de gasten waar vers, gezond en lekker voorop staat maar ook waar goede muziek, creativiteit belangrijk zijn. Los van al deze pluspunten, is het interieur echt een plaatje.

Eerder noemde we het stukje creativiteit. Dit is voor Buutvrij belangrijk. Daarom houden ze maandelijks een wisselende expositie van kunst en design. Ook zijn verschillende meubels ontworpen door studenten en afgestudeerden van onder andere de designacademie. Regelmatig zijn er akoestische sessies of iets anders in muzikale sferen. Buutvrij omschrijft zelf perfect hoe de sfeer is: ‘Een creatieve omgeving met de beste koffie, de dagelijkse dosis vitaminen en dat ‘even helemaal buutvrij’- moment van de dag.’
Je vindt Buutvrij op de Stationsstraat nummer 49. Ze zijn ook nog eens elke dag open. Een ideale centrale plek om even tot rust te komen!

Liefs,

Roos & Mariska

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *