Travel Guide: Londen

Londen stond al heel lang op de must-visit list van Roos haar vriend. Als verjaardagscadeau vertrokken ze met Slangenreizen voor een dag naar Londen. Dit blijft een stad waar Roos eeuwig naar toe kan blijven gaan. Je raakt hier nooit uitgekeken. Aangezien we maar een dag hadden, wilden we hier alles uithalen. Benieuwd hoe we dat deden? Lees dan snel verder.

 

Vervoer
Wie het idee achter de dagreizen van Slangenreizen niet kent; je vertrekt in de nacht richting de stad (Londen, Parijs). Je komt hier in de ochtend aan en hebt minimaal 9 uur in de stad. Roos kwam om 7 uur ‘s ochtends al aan in Londen. Op dit moment was echter alles nog dicht. Roos had een planning gemaakt zodat ze alles konden zien wat ze wilden zien. Als eerste stonden de bezienswaardigheden op het lijstje. Dit kwam goed uit aangezien dit niet perse open hoeft te zijn. Zo liepen we dus langs de Londen Eye, Big Ben en Palace of Westminster.

 

 

Verloop van de dag
Roos had dus een planning gemaakt: zeker een aanrader. Zo weet je precies waar dingen zitten en hoe je het beste kan lopen zonder dat je de hele tijd heen en weer loopt. Dit scheelt onwijs veel tijd! Na de bezienswaardigheden die je gezien moet hebben (Big Ben, Westminster, Londen Eye), gingen ze door naar verschillende winkels die Roos en haar vriend graag wilden zien. Dit is natuurlijk voor iedereen verschillend dus dit kan je van te voren een beetje uitzoeken. Je hebt namelijk flink wat winkels in Londen die je niet vindt in Nederland. Zij liepen langs winkels als Supreme, Palace, en natuurlijk ook de ‘standaard’ winkelstraat met de H&M en de Footlocker. Daarna namen ze de metro richting Camden Town. Camden Town is een soort mega grote markt die er altijd is. Vol met spulletjes en lekker eten. Hier hebben Roos en haar vriend lekker gegeten. Camden Town is zeker een aanrader; heel erg druk maar zo gezellig en leuk! Je kijkt hier jouw ogen uit aan spullen en mensen.

 

 

Terugreis
Voldaan en met flink wat stappen op de stappenteller, gaat de reis weer verder met de bus naar huis. Het is een uitputtende dag aangezien je niet lekker kan slapen in de bus maar Roos had de dag erna vrij gehouden. Zo kan je lekker uitrusten. Al met al is het wel echt een aanrader wanneer je goed weet wat je wilt ziet; zo kan je alles uit je dag halen.

 

Zijn jullie wel eens in Londen geweest? Hebben jullie nog tips en tops?

 

Liefs,
Mariska & Roos

BewarenBewaren


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *