5 steden die Mariska nog wil zien!

Steden, je hebt er veel waar je allemaal studie steden reizen van hebt. En Mariska wilt er nog zat zien. In dit artikel heeft zij 5 steden op een rijtje die ze graag zou willen zien. Kijk je mee?

 

 

Kopenhagen
Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken. Kopenhagen oogt voor Mariska leuk, als een echte stad. En het idee dat je in Denemarken bent geweest is gewoon tof, ook omdat het zo dichtbij is maar ik ken bijna niemand die er is geweest. Op Google zag ze veel gekleurde huisjes. Ook zag ze veel bootjes en kerkjes wat haar wel aansprak. Echt fotogeniek dus, naar haar idee. Volgens Mariska is deze stad ook perfect voor portret en outfit foto’s.

 

 

Boedapest
Een vriend van Mariska was er vorige zomer al eens geweest en op zijn Instagram verschenen toen hele mooie plaatjes. Vandaar dat ze dat toen heeft onthouden. Wat ze dan ook weer op Google zag is dat er echt prachtige gebouwen zijn. Maar ook echt onwijs groot. Boedapest is trouwens de hoofdstad van Hongarije. Ook het wel bekende Sziget festival is altijd in Boedapest te vinden.

 

 

Praag
Praag de hoofdstad van Tsjechië. Praag wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa. Er zijn veel kerken en pleintjes te vinden in Praag waar veel mensen samen komen en dat ook echt wel de middel punten zijn van de stad. Praag is ook een onwijs goede stad om te shoppen. Aangezien ze wel aan het moderniseren zijn en het ook best wel een mode stad is.

 

 

Barcelona
Wat een prachtige stad lijkt me dit. Met de Sagrada Familia die misschien ooit eens afkomt. Alle mozaïek en prachtige kleurtjes die in deze mooie stad te vinden zijn. Het is er ook nog eens goed weer dus dat is mooi meegenomen. Maar dit lijkt haar gewoon echt een stad die ze moet gezien hebben in haar leven.

 

 

Rome
Mijn ouders zijn er dan wel al eens geweest omdat mijn vader daar een marathon wedstrijd moest lopen maar dat betekend niet dat ze er niet meer heen wilt. Want als ze foto’s ziet op Google afbeeldingen. Wauw, je kijkt je ogen uit. Naar al deze prachtige gebouwen en architectuur. Zo oud en mooi. Het Colosseum of de Trevi fontein zou ze graag nog eens met mijn eigen ogen willen bekijken.

 

Heb jij al een van deze steden gezien? Zo, ja dan horen wij graag jou ervaringen en tips en tops! Staan er ook steden in waar jij nog niet bent geweest en ook wilt zien?

 

Liefs,
Mariska & Roos

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *