Gouda : Heb ik VIA

De schoonzussen Maaike en Belinda begonnen in 2015 met het maken van betonnen potjes met cactussen. Na op een aantal markten te hebben gestaan, ontstond het idee van een conceptstore in Gouda. Heb ik VIA vinden wij zo ontzettend leuk. Een heel mooi pand met van alles en nog wat, wat ze verkopen. Meer zien, kijk je snel mee?!

Processed with VSCO with hb1 preset

Heb ik VIA – Lange Groenendaal 72A
Een klein warenhuis gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Gouda. 350 m2 vol mooie producten en merken met een verhaal.
Het concept: ondernemers een plekje laten huren in de winkel. “Met ons grote netwerk door de Swanmarket hadden we al snel dertig plekken verhuurd.” De producten komen van ondernemers uit heel het land en zijn allemaal verschillend. “We zijn er vooral trots op, dat ondanks het grote aantal verschillende producten, sieraden, kleding, tassen, woonaccessoires, de zaak toch één geheel vormt.”
Q: En ben jij al overtuigd? Wanneer breng jij een bezoekje?
Liefs,
Roos & Mariska

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *